Ďakujem za všetky info, mozno ešte posledná, náhodou fotku toho pinu co mam "vyskratovat"? A uz vas snad nebudem otravovat

Ahoj, pošlu Ti to i sem.2bep píše:Ahoj, tak bohužel můj první post je hned s dotazemTargu jsem kupoval minulou středu s vědomím svítící ABS kontrolky. Předpoklad byl, že jde jen o čidlo.
Bohužel dnes po vyblikání vyšlo 1 2 ABS pump motor (vyblikával M@jk).
Má s touto chybou někdo zkušenosti, případně doporučení co s tím?
Hladina v nádržce ABSka zdá se být na max, ale ABS jako takové nefunguje, nedělá mi problém na suchu kola zaflekovat.
Ha dobrá ráda! Jsem rád, že se podařilo vyřešit. Já jsem při přehazování věcí ABS zrušil.2bep píše:Takže malý update.
Pumpa zatuhlá a tím se spálil motor. Nakonec jsme to dnes s Hondzou řešili skoro 7h. Ze 3 ABS modulů jsme udělali 1 funkční.
Problém byl u všech 3 zatuhlej mechanismus v pumpě, 2 válečky se mají odstředivkou vysouvát z rotující osy, kterou roztáčí elektromotor.
Příčina, lidi zapomínají měnit brzdovku i v ABS modulu, ta stárne a ten mechanismum v pumpě se začíná obalovat svinstvem ze staré brzdovky až může i začít lehce rezivět. Kvůli tomu se ty 2 válečky seknou a pumpa buď jede na prázdno nebo se netočí vůbec a tím odpálí elektromotor
Vy co máte v Targách ABS, myslete na výměnu brzdovky