Zdravím Vás
Tak ted mám veliké problém

po odmontovaní dodělávaného alarmu ještě předchozím majitelem a HID Xenonu které dal do kulatých světel ale tak nabastleno vše

targa nechce naskočit...nejdou stěrače,ostřikovače,stahovaní okének ,blinkry do prava a vlevo ale hlavně po otočení kličku se nerosvítějí kontrolky na budíkách a vůbec nejdou hodiny...targa točí ale nenaskočí...po oddělaní budíku jsem se zděsil co to je za konektor žluté barvy a neměl ho vůbec zapojen...vychazí přesně nad hodiny,tak jsme na to koukaly jak vocasové,nedalo mě to a doma jsem opatrně rozdělal plast z budíku a strhnul tuzink polep a hle oběvím okenko SRS konektor je určitě od toho...opravdu kretén kdo to takhle cele dokurvil.
Prolezali jsmesnad vše co nás napadlo a opravdu hruza ...draty kam nikam nevedou omotané izolepou atd.konektory i dráty nejsou nikde spečené ani seškvařené,pojistky OK jak v motoru tak vevnitř...jde akorát větrák na všechny polohy,světla,osvětlení budíku,osvětlení knoflíku na panelu větráku,štelovaní zrcátek a vystražné blinkry které kupodivu blikají v přistrojovce.Nevím co už s tím..patral jsem tady i na Honda Clubu vyskoušel co jsem našel ale nic

objevil jsem krabičku za páčkou na otvíraní kapoty s napisem LOGICSENZOR s jedním drátem kterej nikam nevedl kdo by věděl k čemu to slouží nebo bylo dejte vědět.Zkusím sem vložit foto toho senzoru a toho konektoru.Prosím co máme ještě zkusit udělat a mám zapojit ten konektor ???bojím se že targu už nedám do cajku...děkuji za napady co ještě zkusit.
s pozdravem Štefa.
logic senzor.jpg
konektor.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.